AK Parti Zonguldak İl Başkanı Uçara

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Uçara ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - Öz Orman-İş Sendikası Zonguldak Bölge Temsilcisi Yaşar Çaylı ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçarı ziyaret etti.
     Çaylı, ziyarette yaptığı konuşmada, mevsimlik orman işçilerinin kadroya alınması konusunda yardımcı olunmasını istediklerini söyledi.
     Orman işlerinin 12 ay boyunca kesintisiz devam ettiğini ifade eden Çaylı, şöyle konuştu:
     Maalesef orman teşkilatımızda norm kadro olmadığı için emekli olan kadrolu işçilerin yerine ancak mevsimlik işçiler alınabilmektedir. Hal böyle olduğundan 2007den bu yana geçici işçilerimizin sayısı 7 bin 600ü geçmiştir. Muhtemelen son bir yılda emekli olan arkadaşlarımızın yerine alınacaklarla birlikte önümüzdeki yaz bu rakam 10 bine yaklaşacaktır. Bunun anlamı birkaç yıl sonra orman teşkilatımızın kadrolu işçi sayısı sıfıra yaklaşırken teşkilatın bütün işleri mevsimlik işçilerle veya taşeron eliyle yürütülmek zorunda kalacaktır.
     AK Parti İl Başkanı Uçar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ben il başkanı olarak verdiğiniz talep dosyasını ilgili bakanımız, bakan yardımcılarımıza ve müsteşarımıza ileteceğim. Daha verimli, güvenli ve daha sağlıklı çalışma ortamlarının oluşması için hep birlikte çalışmak zorundayız. İnşallah bu çalışmalardan da netice alacağımızı umut ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İdris Köle/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak İl Başkanı Uçara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER