AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: -Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcıları olarak Kenya Meclisi milletvekillerinden oluşan heyeti TBMMde kabul ettik


ZONGULDAK (A.A) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcıları olarak Kenya Meclisi milletvekillerinden oluşan heyeti TBMMde kabul ettiklerini bildirdi.
     Ulupınar, yaptığı yazılı açıklamada, dış ilişkiler alanında Türkiye ve Kenya arasında sıkı bir ziyaret trafiği yaşandığını belirtti.
     Ziyaretlerin hizmet açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Ulupınar, şunları kaydetti:
     Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcıları olarak Kenya Meclisi milletvekillerinden oluşan heyeti TBMMde kabul ettik. Kenya Büyükelçiliğinin Ankarada açılmış olması da memnuniyet vericidir. Ülkemiz tarafından Kenyalı öğrencilere 2012-2013 eğitim öğretim yılında 25 burs tahsis edilmiştir. Eğitim ve kültür alanındaki işbirliğimizin devamı büyük önem taşımaktadır. 2020 yılında Türkiyenin adaylığını koyduğu EXPO için Kenyanın desteğini beklediğimizi kendilerine ifade ettik. Ayrıca, 4 Ağustos 2010 tarihinde kabul edilen yeni anayasanın ülkelerine, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.
    
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Zonguldak Milletvekili Ulupınar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER