AK Partili belediye başkanına silahlı saldırı

AK Partili belediye başkanına silahlı saldırı girişimi -Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğluna evinin önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu -Kurşunların isabet etmediği Gökoğlu, başına şişe ile vurulması sonucu hafif şekil


ANTALYA (A.A) - Antalyanın Serik ilçesine bağlı Boğazkent Beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Cengiz Gökoğluna, tartıştığı arsa sahibi ve kardeşleri tarafından silahlı saldırı girişiminde bulunuldu.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlunun (52) aynı beldedeki evine gelen avukat D.U. ve kardeşleri diş hekimi B.U. ve E.U, arsalarının plan tadilatının yapılmamasıyla ilgili Gökoğlu ile görüşme yaptı. Görüşmede arsanın plan tadilatıyla ilgili bilgi veren Başkan Gökoğlu ile 3 kardeş arasında, evin önüne çıktıkları sırada tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu kardeşler yanlarında getirdikleri 2 tabanca ile Gökoğluna ateş açtı. Olayda tabancalardan biri tutukluk yaparken, diğer tabancadan çıkan kurşun, Gökoğluna isabet etmedi.
     Gökoğlunun da tabancasıyla karşılık vermek istemesi üzerine zanlılar, Gökoğlunun başına olay yerinde bulunan bir şişe ile vurarak yaraladı. Olayın ardından tabancalarından birini yere düşüren zanlılar, yanlışlıkla Başkan Gökoğlunun tabancasını alarak kaçtı.
     Başkan Gökoğlu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Jandarma Karakoluna giderek ifade veren Gökoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, evine davet ettiği kişilerin kendisine yönelik davranışları yüzünden üzüntü duyduğunu dile getirdi.
     Jandarma ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin/Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber AK Partili belediye başkanına silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER