AK Partili yöneticilerin mahalle ziyaretleri

AK Partili yöneticilerin mahalle ziyaretleri -Milletvekili Kavuncu ve teşkilat yöneticileri, teravih namazları sonrası mahallerde vatandaşları ziyaret ediyor


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve partinin teşkilat yöneticileri, teravih namazları sonrası mahallelerde vatandaşları ziyaret ediyor.
     AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının organize ettiği ramazan ayı programlarının sürdüğünü bildirdi.
     Milletvekili Kavuncu, İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, kendisi ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yazıkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin, Bahçelievler Mahallesindeki Ahmet Yesevi Camisinde teravih namazını kıldıktan sonra mahalle sakinleriyle sohbet ettiğini duyuran Sarıkaya, şöyle devam etti:
     Milletvekili Kavuncu, yaptığı konuşmada, TBMM çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Yoncalıdaki proje ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrıca Kütahyayı çevre illere bağlayan yolların sıcak asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini, yıl sonuna kadar büyük bir aksilik olmazsa tamamlanacağını belirtti. AK Parti iktidarı ile siyaset ve ekonomide istikrarın sağlandığını, bunun semeresi olarak da ülkede büyük oranda huzur ve güvenin sağlandığını sözlerine ekledi.
     Sarıkaya, daha sonra Kavuncu ve beraberindekilerin, Ulu Cami çevresindeki esnafla bir araya gelerek sohbet ettiğini belirtti.
    
     -Maltepe Mahallesinde vatandaşlarla sohbet-
    
     Kendisi ve Merkez İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Ömer Faruk Aksunun, Maltepe Mahallesini ziyaret ettiğini bildiren Sarıkaya, şunları kaydetti:
     Mahallede kılınan teravih namazından sonra partimizin Mahalle Başkanı Ali Doğan, Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Ramazan ayı süresince her akşam bir mahalle ziyareti yaparak mahallelerimizin sorunlarını dinliyoruz. Bu toplantılara zaman zaman milletvekilleri ve İl Başkanı Kamil Saraçoğlu da katılıyor. 18 Aralık 2011den bu yana Merkez İlçe Teşkilatı olarak çizilen yol haritasından taviz vermedik. İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye ve İl Genel Meclisimiz ile bir bütün olarak teşkilatçılık anlayışı içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz.
    
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Partili yöneticilerin mahalle ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER