Akademik personel alımı

Akademik personel alımı -DPÜ Rektörlüğü, iki öğretim görevlisi ve bir okutman alacak


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere iki öğretim görevlisi ve bir okutman alacak.
     Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Seramik, Cam ve Çinicilik programları için bir öğretim görevlisi istihdam edilecek. Adayların, Güzel Sanatlar Fakültelerinin Seramik Bölümü lisans mezunu olması, Seramik Ana Sanat Dalında yüksek lisans yapmış olması ve alanında en az 5 yıl tecrübesi bulunması gerekiyor.
     Gediz Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü Mekatronik programı için alınacak öğretim görevlisi kadrosuna başvurularda, fakültelerin Mekatronik Eğitimi veya Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden lisans mezunu olunması ve alanında yüksek lisans yapmış olunması koşulu bulunuyor.
     Rektörlük bünyesinde görevlendirilecek okutman alımında ise Sinoloji veya Çin Dili ve Edebiyatı bölümlerinden birinden mezun olma şartı aranıyor.
     Başvurular, 30 Ekim günü mesai bitimine kadar ilgili birimler tarafından kabul edilecek. 9 Kasımdaki giriş sınavının sonuçları, 15 Kasımda DPÜ web sitesinde duyurulacak.
     Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, http://personel.yok.gov.tr/AkademikDuyuru/-sayfa=detay&i=3a493281e48bf34651c24ac e4fcd00bd internet linkinden ulaşılabiliyor.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Akademik personel alımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER