Akademik personel alımı

Akademik personel alımı -Dumlupınar Üniversitesine 10 yardımcı doçent alınacak


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, Tıp Fakültesinde görevlendirilmek üzere 10 yardımcı doçent alacak.
     Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, Tıp Fakültesinin Dahili Tıp Bilimleri Bölümünde Tıbbi Biyokimya, Deri ve Zührevi Hastalıklar, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Nükleer Tıp ana bilim dalları ile Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümünde Göz Hastalıkları, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Tıbbi Patoloji, Ortopedi ve Travmatoloji ana bilim dallarında birer yardımcı doçent görevlendirilecek.
     Öğretim üyeliğine müracaat edecek adayların, DPÜ Senatosu kararıyla kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylanan Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde aranan ilke ve kriterleri sağlaması, Devlet Memurları Kanununun 48inci maddesindeki koşullara sahip olması gerekiyor.
     Adaylar, gerekli belgelerle 8 Kasım günü mesai bitimine kadar DPÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuracak, postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
     Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin www3.dpu.edu.tr web adresinden ulaşılabiliyor.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Akademik personel alımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER