Akademik personel alımı

Akademik personel alımı -Dumlupınar Üniversitesine iki profesör, üç doçent ve 16 yardımcı doçent alınacak


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere iki profesör, üç doçent ve 16 yardımcı doçent alacak.
     Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesinin Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi ile Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji ana bilim dallarında birer profesör görevlendirilecek.
     Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektrik Tesisleri, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Organik Kimya ana bilim dalları ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölümünde birer doçent istihdam edilecek.
     İlahiyat Fakültesinin Temel İslam Bilimleri Bölümü Tefsir, Hadis, İslam Hukuku, Kelam ve İslam Mezhepleri, İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü İslam Tarihi, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Bilimleri ana bilim dallarında birer, İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölümünde iki, Eğitim Fakültesinin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi, İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi, İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi ana bilim dallarına birer yardımcı doçent görevlendirilecek.
     Yardımcı doçent alınacak diğer birimler ise Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Endüstri Mühendisliği, Kütahya Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Simav Meslek Yüksekokulu Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Organik Tarım ana bilim dalları ile Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Grafik Ana Sanat Dalı olarak sıralandı.
     Adayların, gerekli belgelerle 4 Şubat 2013 mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi istendi. Posta veya kargo aracılığıyla yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacak.
     Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, DPÜnün www.dpu.edu.tr adresli internet sitesinde yer verildi.
    
     Muhabir: Sedat Gök / Deniz Açık
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Akademik personel alımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER