Akçakaleye top mermisinin düşmesi

Akçakaleye top mermisinin düşmesi -Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Akçakale Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti -Metin: Askeriyle polisiyle bütün çalışanlarıyla her noktada hizmete devam ediyoruz (Fotoğrafl


ŞANLIURFA (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Akçakale Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Metin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Akçakalelilere başsağlığı diledi.
     Dün ilçede yaşanan olayın ardından Türkiyenin anında cevap verdiğini ifade eden Metin, Zaten bu konuda hükümetimizin açıklamaları var. İnşallah bundan sonra bu tür menfur olayların tekrar etmemesini temenni ediyoruz. Askeriyle, polisiyle bütün çalışanlarıyla her noktada hizmete devam ediyoruz diye konuştu.
     Metin, Suriyeden atılan top mermisinin şarapnel parçalarının Akçakale Gümrük Müdürlüğü bahçesine düştüğünü de belirtti.
     Bir basın mensubunun, Sınırdan izinsiz geçiş var mı- şeklindeki sorusu üzerine Metin, Bütün çalışmalarımız hakimiyet altında devam ediyor. Herhangi, böyle bir şey yok. Kontrolsüz bir durum kesinlikle söz konusu değil. Personelimiz görevinin başında. Kaygıya mahal verecek bir durum yok diye konuştu.
     Metin, daha sonra Gümrük Müdürlüğü bahçesinde bir süre dolaşarak kurum yetkililerinden bilgi aldı, şarapnel parçalarının düştüğü alanda inceleme yaptı.
    
     Muhabir: Ahmet Caner Baysal - Orhan Çiçek / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Akçakaleye top mermisinin düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER