Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Yaman:

Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Yaman: -Akçakocaya 24 bin lira değerinde yatırım yaptık


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Adnan Yaman, ilçeye 24 bin liralık yatırım yaptıklarını belirterek, Yaptığımız çalışmalarda hiçbir kimseden destek almadık, herhangi bir talebimiz de yok dedi.
     Yaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, mavi kapak kampanyası kapsamında bin 200 kapak topladıklarını belirterek, 6 tekerlekli sandalyenin sahiplerine ulaştırılacağını bildirdi.
     Hayvan barınağında çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Yaman, barınağın üzerinin kapatıldığını, çevresinin ise tel örgüyle çevrildiğini aktardı.
     Yaman, konseyin yapacağı çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:
     Hayvanların iyi beslenmesine yönelik bayat ekmeklerin site ve apartmanlardan toplanması için çalışma başlatacağız. Böylelikle israfın önüne de geçmiş olacağız. Akçakoca tarihine yakışır bir şekilde Yaşayan Tarih adlı kitap çıkaracağız. Kitapta ilçemizde yaşamış büyüklerimizin geçmiş bilgileri yer alacak.
     Düzce Üniversitesi (DÜ) tarafından Akçakocada soyu tükenmekte olan bir ağaç türü keşfedildi. Yalan Koz olarak bilinen ceviz ağacı türünün peyzaj çalışmasında kullanılması için çalışma başlatacağız. İnşallah üniversiteyle ortaklaşa paneller düzenlemeye devam edeceğiz.
     Akçakocaya 24 bin liralık yatırım yaptıklarına işaret eden Yaman, Yaptığımız çalışmalarda hiçbir kimseden destek almadık. Herhangi bir talebimiz de yok ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Akçakoca Kent Konseyi Başkanı Yaman: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER