Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Vural:

Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Vural: Akçakocanın iki metropol arasında olması nedeniyle turizmin gelişeceğine inanıyor ve buna göre hazırlık yapıyoruz


DÜZCE (A.A) - Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mustafa Vural, Akçakocanın iki metropol arasında olması nedeniyle turizmin gelişeceğine inandıklarını ve buna göre hazırlık yaptıklarını söyledi.
     Vural, yaptığı açıklamada, Akçakocanın İstanbul ve Ankara gibi iki metropol arasında yer aldığını anımsatarak, Akçakocanın geleceğinin çok güzel olacağına inanıyorum. Çünkü Akçakocanın turizm kenti olması yönünde çalışmalarımız var. Akçakocanın iki metropol arasında olması nedeniyle turizmin gelişeceğine inanıyor ve buna göre hazırlık yapıyoruz. Fevkalade doğa, coğrafi yapı ve iklim koşullarına sahip. Özellikle yaz sezonunda 60 günden çok iyi şekilde yararlanıyoruz dedi.
     Çevresindeki il ve ilçelerde sanayileşme nedeniyle insanların nefes alacakları bir yere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Vural, Düzcede hatırı sayılır bir sanayileşme var. Sanayileşme gittikçe de büyüyecek. Sadece Düzcede değil, Zonguldak, Sakarya, Karasu ve Alaplıda da sanayileşme var. Buralara bir banliyö lazım. İnsanların nefes alacakları bir yer. Bu ihtiyacı da Akçakoca karşılasın istiyoruz diye konuştu.
     (MFA-ÖÜ-NC)
<< Önceki Haber Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Vural: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER