Akçatekir Belediye Başkanı Kılınçkayadan,

Akçatekir Belediye Başkanı Kılınçkayadan, Başkan Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Akçatekir Belediye Başkanı Mehmet Kılınçkaya, Adana Büyükşehir Beldediye Başkanvekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Kılınçkaya, ziyarette yaptığı konuşmada, beldenin bozulan yollarının onarımı için büyükşehir belediyesinin greyder yardımı yapmasından dolayı Zihni Aldırmaza teşekkür etti.
     Akçatekirin nüfusunun yaz aylarında çok arttığına dikkat çeken Kılınçkaya, özellikle de hafta sonları Adanalıların beldeye akın ettiğini kaydetti.
     Kılınçkaya, belediyenin büyük nüfusa hizmet verme konusunda zorlandığını vurgulayarak, Sağolsunlar başkanımız her konuda bize yardımcı olmaya çalışıyor. Son olarak bozulan yolların onarımı için gereken greyder yardımını sağladı. Biz de yollarımızı onardık dedi.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, imkanları dahilinde her ilçe ve beldeye destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
     Adananın bütün ilçe ve beldeleriyle güzelleşmesi ve gereken hizmetler verilmesi için çalıştıklarını bildiren Aldırmaz, bütün belediyelerin bu çalışmalar konusunda birlikte hareket etmesi gerektiğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Akçatekir Belediye Başkanı Kılınçkayadan, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER