Akdeniz Belediyespor U17 takımı Türkiyede ilk

Akdeniz Belediyespor U17 takımı Türkiyede ilk dörde girdi


MERSİN (A.A) - Mersinde farklı branşlarda binlerce sporcuya ev sahipliği yapan Akdeniz Belediyespor, katıldığı ulusal müsabakalarda elde ettiği başarılarla dikkati çekiyor.
     Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, son olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan Akdeniz Belediyespor U17 futbolcuları, ilk 4 takım arasına kalarak büyük bir başarıya daha imza attı.
     Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu U17 Ligi maçlarını şampiyon olarak tamamlayan Akdeniz Belediyespor, play-off müsabakalarını da lider bitirerek Türkiye Şampiyonasına katıldı. 122 takımın katıldığı Türkiye Şampiyonası birinci ve ikinci kademe maçlarını da kayıpsız geçen Mersin temsilcisi, ülke genelinde ilk 4 takım arasına kalmayı başardı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Akdeniz Belediyespor Kulübü U17 Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Hüseyin Aydın, yarı final ve final maçları için sıkı bir hazırlık dönemine girdiklerini ifade ederek, başarılı sonuçlara imza atan oyuncularının gelecek vadettiğini vurguladı.
     Takım olarak Türkiye Şampiyonluğuna konsantre olduklarını anlatan Aydın, "Oyuncularımıza güveniyorum, bu noktaya kadar mücadelemizle ve inancımızla geldik. Final oynamak ve Türkiye Şampiyonluğunu kentimize getirmek için önümüzde hiçbir engel yok. Genç oyuncularımız gerçekten de büyük bir inanç ve özveriyle çalışıyorlar. 27-28 Nisan tarihlerinde Trabzon 1461, Kocaeli Seka ve İstanbul Gaziosmanpaşa ile şampiyonluk mücadelesi vereceğiz" ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Akdeniz Belediyespor U17 takımı Türkiyede ilk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER