Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi

Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi -Antalya Valiliği himayesinde düzenlenen etkinlikte, iş arayanlarla işverenlerin bir araya getirilmesi amaçlanıyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Valiliği himayesinde düzenlenen Akdeniz İş Fırsatları Zirveside işarayanlarla işverenlerin bir araya getirilmesi amaçlanıyor.
     Antalya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) koordinasyonu ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyesi kurumların desteğiyle yapılacak zirvenin 17-18 Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceği bildirildi.
     Zirvenin amacının iş arayanlar ve üniversite öğrencilerini işverenler ve ilgili kuruluşlarla bir araya getirerek, yerel ekonomi ve istihdam ortamını hareketlendirmek ile güçlendirmek olduğu açıklandı. Zirvenin, mesleki eğitim, istihdam ve girişimcilik konusunda taraflar arasında kalıcı ve kurumsal bir iletişim mekanizması kurma ve devam ettirme amacının bulunduğu kaydedildi.
     Zirvede 100ün üzerinde firmanın stant açacağı belirtildi. Zirvede yer almak isteyen firmalardan stant bedeli alınmayacağı ifade edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Akdeniz İş Fırsatları Zirvesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER