Akhisar Belediyespor, 1 puana kaldı

Akhisar Belediyespor, 1 puana kaldı -TFF 1. Ligde son haftaya 2. sırada giren Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizespor deplasmanında en az 1 puan aldığı takdirde doğrudan Süper Lige yükselecek


İZMİR (A.A) - TFF 1. Ligde Karşıyakayı 3-0 mağlup eden ve son haftaya 2. sırada giren Akhisar Belediyespor, son haftada Çaykur Rizespor deplasmanında en az 1 puan aldığı takdirde doğrudan Spor Toto Süper Lige yükselecek.
     Ligde Karşıyaka galibiyetiyle puanını 60a çıkaran ve ikinci sıraya yükselen Akhisar Belediyespor, son haftada en yakın takipçisi Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu iki ekip gibi Süper Lige doğrudan yükselme şansını sürdüren Kasımpaşa ise Bucaspora konuk olacak.
     Akhisar Belediyespor, Çaykur Rizesporu mağlup ettiği takdirde, Elazığsporun ardından doğrudan Süper Lige yükselecek ikinci ekip olacak. Akhisar Belediyespor-Çaykur Rizespor maçının berabere bitmesi halinde ise gülen taraf yine Akhisar Belediyespor olacak.
     Kasımpaşaya karşı lig maçlarında üstünlüğü bulunan Akhisar Belediyespor, olası puan eşitliğinde rakibini geride bırakacak. Ege temsilcisi kendi evinde 2-2 berabere kaldığı Kasımpaşayı deplasmanda 2-1 mağlup etmişti.
     Elazığspor, Akhisar Belediyespor ve Kasımpaşanın ligi aynı puanda bitirme ihtimalinde de 3 takım arasındaki maçlarda Kasımpaşayı geride bırakan Akhisar Belediyespor, adını Süper Lige yazdıracak.
     Ege temsilcisi son maçında mağlup olması halinde doğrudan Süper Lige yükselecek ekip Çaykur Rizespor olacak.
     (ALK-HLL-MTE)
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor, 1 puana kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER