Akhisar Belediyespor, evinde yine yok

Akhisar Belediyespor, evinde yine yok -Spor Toto Süper Ligde Bursasporla 2-2 berabere kalan Ege temsilcisi, bu sezon iç sahada oynadığı yedinci maçta da galibiyet alamadı


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Bursaspor ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezon evinde oynadığı 7. maçta da galibiyet alamadı.
     Manisa 19 Mayıs Stadında konuk ettiği Bursaspora karşı maç içindeki 2-0 üstünlüğünü koruyamayan Ege temsilcisi, 14. haftayı 11 puanla son sırada tamamladı.
     Ligde iç sahada oynadığı 7 maçta, 3 beraberlik ve 4 de yenilgi alan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 4 gol atarken kalesinde 13 gol gördü.
     Ege temsilcisi, evinde Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Bursaspor ile berabere kalırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşaya yenildi.
     Ligde 2 galibiyetini de deplasmanda alan Akhisar Belediyespor, bu sezon maç içinde öne geçtiği bir müsabakayı ilk kez galip tamamlayamadı.
     Ligde gelecek hafta Medical Park Antalyasporu konuk edecek Akhisar Belediyesporda, kırmızı kart gören Emin Aladağın yanı sıra kart cezalısı Mustafa Aşan da bu müsabakada forma giyemeyecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor, evinde yine yok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER