Aksarayda bayramlaşma programı düzenlendi

Aksarayda bayramlaşma programı düzenlendi


AKSARAY (A.A) - Aksarayda Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.
     Aksaray Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen programda konuşan Vali Selami Altınok, bayramın bütün insanlık için barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
     Altınok, törene katılan Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun, İlknur İnceöz, Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Onur Gündem, çeşitli kurumların temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
     Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların birleştiren, kaynaştıran kardeşlik duygularını pekiştiren en önemli günler olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Bu manada kanın, terörün, şiddetin bittiği kardeşliğin hakim olduğu bir Türkiye ümit ediyoruz. Bütün milletimize insanlarımıza temenni ediyoruz. Dünyadaki bütün Müslümanların eziyet ve zulümden uzak kardeşçe refah içinde yaşamasını diliyoruz. Bütün insanlık için de bu bayramın barış huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
     Vali Selami Altınok daha sonra, Kadir Üçyıldız Huzurevi, Aksaray Devlet Hastanesi, Cevat Meliha Özel Çocuk Yuvası, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bayram ziyaretinde bulundu.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksarayda bayramlaşma programı düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER