Aksaray Belediye Başkanı Palta:

Aksaray Belediye Başkanı Palta: Yeni bir modern sanayi sitesi kuracağız. Mevcut sanayiyi güzel bir şekilde değerlendireceğiz


AKSARAY (A.A) - Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, sanayi sitesinin yeni yerine taşınacağını bildirdi.
     Aksaray Sanayi Sitesinde yol bakım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Palta, ağır geçen kış mevsimi sonrası sanayi sitesi içindeki yollarda meydana gelen bozulmalar nedeniyle bakım çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.
     Belediye ekiplerinin yaklaşık 2 hafta süreyle ciddi çalışma yürüttüğünü belirten Palta, bozulan yolların gerekli bakım ve onarımlarının gerçekleştirildiğini söyledi.
     Sanayide yapılan çalışmaları gören esnafın, sanayinin kalkıp kalkmama konusunda endişelerinin olduğunu anlatan Palta, şunları kaydetti:
     Bu sanayi kalkacak bunu özellikle söylüyorum. Şu anda çalışmalarımız son aşamaya geldi. Esnaf kardeşlerimizle istişare yaptık. Bu sanayiyi buradan kaldıracağız. Yeni bir modern sanayi sitesi kuracağız. Mevcut sanayiyi güzel bir şekilde değerlendireceğiz. Bugün hadi kalkın desek bile sanayinin 2 yıldan önce kalkma şansı olmaz. Biz bundan dolayı bu asfaltları attık. Süreç aynı belirttiğimiz tarzda devam ediyor biz de yolumuza devam ediyoruz. İnşallah gelişmeleri buradaki esnaf kardeşlerimizle en iyi şekilde paylaşacağız.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Metin Bolat
<< Önceki Haber Aksaray Belediye Başkanı Palta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER