Aksaray PMYOda mezuniyet töreni

Aksaray PMYOda mezuniyet töreni -PMYO Müdürü Uçar: Mezun olan 445 arkadaşımızla birlikte 1995 yılından bugüne 7 bin 633 polis memurumuzu Emniyet Teşkilatımızın saflarına katmış bulunacağız -Törende, Polis Okulu öğrencileri


AKSARAY (A.A) - Aksaray Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürü Mustafa Uçar, bugün mezun olan 445 kişiyle birlikte 1995 yılından bugüne 7 bin 633 polis memurunu Emniyet Teşkilatına katmış olacaklarını söyledi.
     Uçar, Aksaray PMYOnun Mezuniyet Töreninde yaptığı konuşmada, Emniyet Teşkilatının hızla değişen ve gelişen dünyada başarısını her geçen gün artıran bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.
     Polis Meslek Yüksek Okullarının nitelik ve nicelik bakımından Emniyet Teşkilatı için oldukça önemli bir personel kaynağı olduğunu vurgulayan Uçar, Mezun olan 445 arkadaşımızla birlikte 1995 yılından bugüne 7 bin 633 polis memurumuzu Emniyet Teşkilatımızın saflarına katmış bulunacağız dedi.
     Kendilerine emanet edilen gençleri Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerleri özümsemiş, vatanını, milletini, bayrağını canından çok seven, insan haklarına saygılı, hür ve bilimsel düşünceye sahip polisler olarak yetiştirme çabası içinde olduklarını belirten Uçar, bu nedenle mevcut ders programlarındaki mesleki bilgilerin yanı sıra toplum psikolojisi, polis meslek etiği, bilgisayar, yabancı dil, tarih ve edebiyat alanlarında bilgi sahibi olmalarının sağlandığını kaydetti.
     Konuşmaların ardından okulu iyi derece ile bitiren öğrencilere Vali Vekili Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Nevzat Palta ve diğer protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.
     Törende PMYO öğrencilerinin, toplumsal olaylara, kapkaç, kavga ve benzeri durumlara müdahale tekniklerini gösterdikleri gösterileri de izleyicilerden alkış aldı.
     Yemin töreni ve tören geçişinin ardından genç polisler şapkalarını havaya atarak, mezuniyeti arkadaşlarına ve kendilerini izlemeye gelen yakınlarına sarılarak kutladı.
    
     Muhabir : Ersin Altınsoy
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray PMYOda mezuniyet töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER