Aksaray Valisi Altınok:

Aksaray Valisi Altınok: -Devletimizin kaynaklarını vatandaşların hizmetine sunmak için hep beraber çalışacağız


AKSARAY (A.A) - Aksaray Valisi Selami Altınok, devletin kaynaklarını vatandaşların hizmetine sunmak için hep beraber çalışacaklarını söyledi.
     İl Genel Meclisini ziyaret eden Altınok, Meclis üyeleri ile görüştü.
     2013 yılında hep beraber güzel hizmetlere imza atacağız diyen Altınok, Hükümetin il özel idarelerine 3 milyon lira daha ödenek gönderdiğini, hem planlanan bütçe hem de gelen 3 milyon liralık ek ödenek ile Aksarayın öncelikli konuları başta olmak üzere ihtiyaç ve hizmetleri için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.
     Eğitim, sağlık, tarım ve diğer sektörler ile İl Özel İdaresi sorumluluğundaki hizmetlerin daha hızlı ve etkin yapılabilmesi için 2013 yılında çalışmalara erken başlanacağını belirten Altınok, bütün kurumların planlanan işlerin ihale ve diğer hazırlıklarını en kısa sürede tamamlayacaklarını bildirdi.
     İl Genel Meclis Üyelerine, 2013 yılında devletimizin kaynaklarının vatandaşların hizmetine sunmak için hep beraber çalışacağız. Yaptığımız işlerden mutlu olacağımız zevkle koşuşturacağımız işleri gerçekleştireceğiz diyen Altınok, yolların bakım onarımları, sulama projeleri ve diğer bütün alanlarda bütün devlet imkanlarının kullanılarak hizmetlerin yapılacağını belirtti.
     İl Genel Meclisi Başkanı Özkan Doygun ve İl Genel Meclis üyeleri, Vali Altınokun Meclisi ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, yapılacak hizmetlerin Aksaraya hayırlı olmasını temenni ettiler.
    
     Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Aksaray Valisi Altınok: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER