Aktaş ve Kurugöl şelalelerine yoğun turist

Aktaş ve Kurugöl şelalelerine yoğun turist ilgisi -Akçakoca ilçesinde doğal güzelliğiyle dikkati çeken Aktaş ve Kurugöl şelaleleri, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor


DÜZCE (A.A) - Akçakoca ilçesinde doğal güzelliğiyle dikkati çeken Aktaş ve Kurugöl şelaleleri, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.
     İlçeye yaklaşık 11 kilometre uzaklıkta bulunan Aktaş ve Kurugöl şelaleleri, doğal güzelliği ve temiz havasıyla ziyaretçilerini büyülüyor.
     Dar bir vadi içinden geçerek şelaleye ulaşan yerli ve yabancı turistler, zorlu doğa yürüyüşünün ardından ulaştıkları şelalede doğayla baş başa piknik yapmanın keyfine varıyor.
     Her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan şelaleler, doğayla baş başa keyif yapmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.
     Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aktaş ve Kurugöl şelalelerinin insanlara görsel bir şölen sunduğunu belirterek, Doğa yürüyüşü ve piknik alanlarıyla gerçekten çok güzel. Mutlaka görülmesi gerekir dedi.
     Sonbaharın gelişiyle şelalelerin ayrı bir güzelliğe büründüğünü anlatan Pekmez, Dar bir vadi içinden gidilen şelalelere, gökyüzüne uzanıp giden ağaçlar ve sarmaşıkların arasından geçilerek gidiliyor. Şelaleler, yaz aylarında yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görüyor. Suların sesine karışan kuş sesleri, sizlere ayrı bir huzur katıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Aktaş ve Kurugöl şelalelerine yoğun turist Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER