Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Bahçe:

Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Bahçe: Gelin ortak taleplerimizi beraber söyleyelim, beraber hareket edelim


ANTALYA (A.A) - Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, sendikalara öğretmenlerin haklarını aramak için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.
     Alanyada 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir otelde düzenlenen yemeğe katılan Osman Bahçe, meslektaşlarının sadece öğretmenlik yapmadığını söyledi.
     Öğretmenlerin özellikle kırsal kesimde sınıf süpürmeden tuvalet temizlemeye kadar birçok işi yaptığını dile getiren Bahçe, öğretmenlik mesleğinin her geçen gün değer kaybettiğini savundu.
     Öğretmenlik mesleğinin itibarı korunmadığında bunun, ülkenin geleceğinin korunmadığı anlamına geldiğini ileri süren Bahçe, 20 yıllık kamu sendikacılığında bir araya gelip ortak dertlerin dile getirilemediğini kaydetti.
     Bahçe, Gelin ortak taleplerimizi beraber söyleyelim beraber hareket edelim. En büyük sendika 200 bin kişiyle isteyip elde edemiyorsa bütün sendikalar 800 bin kişiyle istesin. 800 bin kişinin isteyip alamayacağı bir şey yoktur, haklı ise şayet dedi.
     Yemeğe Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Alanya Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, okul müdürleri, öğretmen ve eşleri katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Bahçe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER