AKUT Rize Ekibine kesme ayırma makası

AKUT Rize Ekibine kesme ayırma makası bağışlandı


RİZE (A.A) - Fındıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası, AKUT Rize Ekibine kesme ayırma makası bağışladı.
     Oda Başkanı Gürhan Kutluata, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak AKUT Rize Ekibinin ihtiyacı olan kesme ayırma makasının alımı için Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna başvurduklarını belirtti.
     Federasyon Başkanı Fevzi Apaydının konuyla yakından ilgilendiğini ifade eden Kutluata, 18 bin lira değerindeki kesme ayırma makasını AKUTa kazandırmış olduk. AKUT, operasyonlarını hiçbir ücret almadan yapmakta. Bu nedenle sivil toplum kuruluşlarının AKUTa destek vermesi gerek. AKUT Rize Biriminin Fındıklıda yaşatılması gerek. Bizler şoför esnafı olarak elimizden geleni yapıyoruz. AKUTun bundan sonraki ihtiyaçlarının karşılanması için destek vermeye devam edeceğiz dedi.
     AKUT Rize Ekibi adına konuşan Uğur Salihoğlu ise mevcut kesme ayırma makaslarını her operasyonda kullanamadıklarını kaydederek, Bize bağışlanan bu kesme ayırma makasını her olayda kullanma şansımız var. Bu makineyi AKUT Rize ekibine kazandıran Fındıklı Şoförler Odası Başkanı Gürhan Kutluata ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber AKUT Rize Ekibine kesme ayırma makası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER