Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı:

Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı: Ekiplerimiz oluşacak yağmur, sel ve fırtına gibi her türlü doğal afetlere karşı önceden hazırlıklı olarak beklemektedir


SAKARYA (A.A) - Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, belediye ekiplerinin doğal afetler karşısında hazırlıklı olarak beklediklerini bildirdi.
     Yazıcı, yaptığı yazılı açıklamada, değişen hava şartlarına tedbir olarak Karacasu Deresine yağmur suyu kanal bağlantılarını yapmaya başladıklarını aktardı.
     İlçe genelindeki mevcut yağmur suyu kanalları bakım ve temizliklerinin devam ettiğine işaret eden Yazıcı, diğer yandan da yeni yağmur suyu kanallarını yapmaya başladıklarını kaydetti.
     Bu tür durumlarda altyapının büyük önem kazandığına vurgu yapan Yazıcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Ekiplerimiz oluşacak yağmur, sel ve fırtına gibi her türlü doğal afetlere karşı önceden hazırlıklı olarak beklemektedir. Bu tür doğal afetlerde şehrin altyapısı büyük önem arz etmektedir. Aniden bastıran yoğun bir yağmur sonrasında yollarda oluşan su birikintileri hem şehrin görünümünü hem de şehir trafiğini olumsuz yönde etkilemektedir. Ekiplerimiz mevcut yağmur suyu kanallarına yeni takviyeler yaparak mevcut altyapıyı daha da kuvvetlendirmek ve şehrin alt yapısını oluşacak sellerden korumak için sürekli çalışıyorlar.
    
     Muhabir: Sezai Yolcuoğlu / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Akyazı Belediye Başkanı Yazıcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER