Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Bayraktar:

Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Bayraktar: -Fındık üreticilerinin mağduriyetinin giderilmesi için bakanlıkla temasa geçilerek çalışma yapılmalı


SAKARYA (A.A) - Akyazı Ticaret Borsası (ATSO) ve Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, fındık üreticilerinin mağduriyetinin giderilmesi için bakanlıkla temasa geçilmesine karar verdiklerini bildirdi.
     Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, fındık maliyet hesabının çıkarıldığını belirterek, dönümde 183 kiloluk ürün alınması halinde kilo maliyetinin 4,25 lira olarak belirlendiğini kaydetti.
     Bayraktar, şunları ifade etti:
     Maliyet hesabının TZOBye bildirilmesine karar verildi. Bir önceki il koordinasyon kurulu toplantısında alınan kararlar çerçevesinde fındık bölgelerinde yapılan çalışmaların görüşülmüş olması ve çalışmaların devam edilmesine karar verilmiştir. Çim ekim sahalarındaki toprak kaybı konusunda müdürlükle görüşülerek gerekli tedbirlerin alınmasının sağlanması kararı alınmıştır. Fındık üreticilerinin mağduriyetinin giderilmesi için bakanlıkla temasa geçilerek çalışma yapılmalı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Bayraktar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER