Akyürek, Beyşehirde hastane ziyareti yaptı

Akyürek, Beyşehirde hastane ziyareti yaptı


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Beyşehirde kaza geçiren kayınpederi ve kayınvalidesini hastanede ziyaret etti.
     Beyşehire bağlı Huğlu beldesi girişinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Konyada ikamet eden kayınpederi ve kayınvalidesi yaralanan Akyürek, Beyşehire gitti.
     Beyşehir Devlet Hastanesinde kazada yaralanan yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan ve sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Akyürek, hastane yöneticiliği makamında, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Akyürek, Hamdolsun bir kırık veya çarpmadan mütevellit çok ağır bir vaka değil gördüğümüz kadarıyla. Başhekimimiz bugün için taburcu edeceğiz dedi. Herhalde biraz sonra götürürüz. Sağolsun doktor arkadaşlarımız ve başhekimimiz gayet güzel ilgilenmişler, burada hizmet veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum dedi.
     Kazanın hemen ardından Beyşehire giden ve hastaneye gelen Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan da, kazada yaralanan anne ve babasının sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi verdi.
     Şan, Allaha şükür bir sıkıntı yok. Annem, şu anda müşahede altında. Herhalde ikindinden sonra taburcu olacak. Çok büyük bir kaza atlatmışlar ancak Allaha şükür bir sıkıntı yok diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Akyürek, Beyşehirde hastane ziyareti yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER