Alanyada 1 Nisan denize girme organizasyonu

Alanyada 1 Nisan denize girme organizasyonu -Bir grup iş adamı ve turizmci 1 Nisan etkinliği kapsamında el ele tutuşarak denize girdi


ANTALYA (A.A) - Alanyada bir grup iş adamı ve turizmci 1 Nisan dolayısıyla denize girme etkinliği gerçekleştirdi.
     Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Başkanı Servet Sipahioğlu öncülüğünde ilki geçen yıl yapılan 1 Nisan denize girme organizasyonunun bu yıl ikincisi Damlataş Plajında gerçekleştirildi.
     Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ve Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlunun da katıldığı, ancak denize girmediği organizasyonda bir grup iş adamı ve turizmci el ele tutuşarak ve koşarak denize girdi.
     Sipahioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Nisanda denize girişi başlatarak turizm sezonunu öne çekmek istediklerini söyledi.
     Turizm ve deniz sezonunu bir an önce başlatmayı istediklerini dile getiren Sipahioğlu, Kaymakamız ve belediye başkanımız da bize destek verdi. 1 Nisan dolayısıyla bölgemizi, ülkemizi tanıtmak istiyoruz dedi.
     Sipahioğlu, 1 Nisan şaka günü değil, İspanyada Endülüs Müslümanlarının Haçlı orduları tarafından katledildiği gündür diyerek, Günümüze kadar eğitimcilerin büyük hatasından dolayı bu aldatmaca ve kandırmaca günü şaka günü olarak tam 7 asırdır bu güne kadar gelmiş. Bu nedenle biz bugünü turizm ve deniz sezonunu açma günü ilan ettik diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyada 1 Nisan denize girme organizasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER