Alanyadan TOBB İl Kadın ve Genç

Alanyadan TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitesine giren isimler belli oldu


ANTALYA (A.A) - Alanyadan TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Komitesine giren isimler belli oldu.
     Alanyada TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesine seçilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) İl Kadın ve Genç Girişimcilerin isimleri belli oldu.
     TOBB tarafından ülke ekonomisine kadın ve gençlerin de katkıda bulunması amaçlanarak oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurullarından Antalya İl Kadın ve Genç Girişimciler Kuruluna, ALTSO 5 üye gönderiyor.
     Yapılan seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliklerine Aysun Sipahioğlu, Banu Okan, Burcu Haboğlu Baba, Fatma Taşpınar ve Özlem Öz, kurulun yedek üyeliğine ise Aynur Balta Yükselen, Hatice Ünsal Kaya ve Selma Yelken seçildi.
     İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine ise Eda Arıkan, Emine Nursan Yalçın, Hasan Can Kamburoğlu, Mehmet Arif Türktaş ve Mustafa Gönüllü seçildi. Yedek kurul üyeliklerine de Hasan Ulusoy, Nusret Gündoğan ve Seyfi Bekar getirildi.
     Kurul tarafından icra komitesine seçilen üyeleri tebrik eden ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, ülke nüfusunun yarısından fazlasını oluşturan kadın ve genç girişimcilerin ticari hayatta daha fazla yer alması gerektiğine işaret etti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyadan TOBB İl Kadın ve Genç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER