Alanyaya deniz yoluyla bir günde 2

Alanyaya deniz yoluyla bir günde 2 bin 613 turist geldi


ANTALYA (A.A) - Alanyaya aynı gün içinde 3 gemiyle 2 bin 613 turist geldi.
     Costa Atlantica, Seabourn Quest 6 ve Minerva adlı yolcu gemileri, Alanya Limanına yanaştı. Alanyaya gelen gemilerden İtalyan bayraklı Costa Atlanticanın bu yıl üçüncü kez turistik ilçeyi ziyaret ettiği bildirildi.
     Gemiyle İtalyan, Alman ve Fransız bin 913 yolcu ve 811 mürettebat Alanyaya ulaştı. Costa Atlanticanın Alanyanın ardından Yunanistanın Rodos Limanına hareket edeceği öğrenildi.
     Bahama bandıralı 32 bin ton ağırlığındaki, dünyanın en iyi butik gemi ödülüne sahip Seabourn Quest 6 gemisi de Alanyayı bu yıl ikinci kez ziyaret etti. Alanya Limanına demirleyen gemide 420 yolcu ve 336 mürettebat bulunduğu bildirildi. Seabourn Quest 6nın Alanyanın ardından İskenderun Limanına gideceği belirtildi.
     Bahama Bandıralı Minerva adlı 135 metre uzunluğundaki gemi ise Alanya Limanına ilk kez yanaştı. Gemiyle 280 yolcu ve 178 mürettebat Alanyaya geldi. Minervanın Alanyadan sonra Taşucu Limanına hareket edeceği bildirildi.
     Alanyayı ziyaret eden turistlerden bazıları tarihi ve turistik yerleri gezerken, bazıları ise ilçe merkezinde alışveriş yaptı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Güç Gönel
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyaya deniz yoluyla bir günde 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER