Alanyasporda kulüp eşyalarının haczedilmesi

Alanyasporda kulüp eşyalarının haczedilmesi -Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu: Sunduğumuz ödeme planı ve istediğimiz süreye olumsuz cevap veren alacaklılar, kulüpten kaldırdıkları eşyalarla bir yere varamazlar (Fotoğrafl


ANTALYA (A.A) - Alanyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu, Sunduğumuz ödeme planı ve istediğimiz süreye olumsuz cevap veren alacaklılar, kulüpten kaldırdıkları eşyalarla bir yere varamazlar dedi.
     Eski futbolcuların alacağı nedeniyle kulüp başkanının koltuğu dahil olmak üzere eşyalara haciz gelen Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Alanyasporda, yönetim kurulu toplantısı yapıldı.
     İcra olayının değerlendirildiği toplantının ardından kulüp basın sözcüsü Ahmet Paşaoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski borçlar, temlikler, icralık ve mahkemelik dosyalarla ilgili bugüne kadar 2 milyon lirayı aşan ödeme yaptıklarını söyledi.
     Bütçe ve plan dahilinde ödemelerin devam ettiğini ifade eden Paşaoğlu, Sunduğumuz ödeme planı ve istediğimiz süreye olumsuz cevap veren alacaklılar kulüpten kaldırdıkları masa, sandalye, bilgisayar ve klima gibi aletlerle bir yere varamazlar. Bizlere bu şekilde yaklaşan alacaklıların ödeme sırasında bizler de aynı yaklaşımı göstereceğimizi ifade ediyoruz. Alanyaspor Kulübü, önümüzdeki 6 aylık dönemde borçlarını ödeme konusunda gerekeni yapacaktır dedi.
     Yönetim kurulunun bugüne kadar kendi cebinden kulübe para vererek borçları ödediğini vurgulayan Paşaoğlu, Alanyaspor için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceklerini söyledi.
     Hafta sonu oynanacak Tokatspor maçının da değerlendirildiği toplantıda 800 lira olan iç saha galibiyet primi, bin liraya yükseltildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanyasporda kulüp eşyalarının haczedilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER