Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğluna ziyaret

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğluna ziyaret


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlunu ziyaret etti.
     Çimenoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Alaplı Çayının temizlenmesi için çaba gösteren dernek üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.
     Zonguldak Valiliğinin, Alaplı Çayına bırakılan köy kanalizasyon atıklarının, inşaatı devam eden Derin Deniz Deşarj Arıtma Sistemi hattına bağlanabilmesi için kendilerinden onay istediğini ifade eden Çimenoğlu, Biz de büyük bir memnuniyetle onay verdik. Köy kanalizasyon atıklarının Derin Deşarj Arıtma Sistemi hattına bağlanmasının belediyemize büyük bir maliyeti yok. Yeter ki, Alaplı Çayı temizlensin dedi.
     Dernek Başkanı Türkyılmaz da Alaplı Çayı güzergahında bulunan yaklaşık 30 köyün kanalizasyonunun Alaplı Çayına bırakıldığını belirterek, şunları söyledi:
     Alaplı Çayının her geçen gün kirlenmesine neden olan soruna bir çözüm bulmak gerekiyordu. Dernek olarak çaya bırakılan köy kanalizasyon atıklarının inşaatı devam eden Alaplı Derin Deniz Deşarj Sistemi hattına bağlanması için Zonguldak Valiliğine başvuruda bulunduk. Valilik, belediyenin onay vermesi durumunda bunun mümkün olabileceğini bize bildirdi. Belediye Başkanımız Çimenoğlu da onayı vermiş. Bu yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER