Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu:

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: -Asfalt ve beton kaplamak suretiyle yol sorununun yüzde 80ini çözerek istek ve şikayetleri en aza indirdik


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Asfalt ve beton kaplamak suretiyle yol sorununun yüzde 80ini çözerek istek ve şikayetleri en aza indirdik dedi.
     Çimenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden bugüne vatandaşların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi.
     Vatandaşların sürekli yol sorunundan kendilerine yakındıklarını anlatan Çimenoğlu, şöyle konuştu:
     Asfalt ve beton kaplamak suretiyle yol sorununun yüzde 80ini çözerek istek ve şikayetleri en aza indirdik. Yol sorununun çözülmesinin ardından vatandaşlarımızın öncelikli istekleri de değişti. Önümüzdeki aylarda yollarımızın kalan bölümünü yine asfalt ve beton kaplamak suretiyle yapacağız. Akçakoca yolu üzerindeki Ölüce mevkisinde çöp kokusundan durulmuyordu. Buradaki çöplüğü kaldırdık ve çöplerimizi Zonguldaktaki modern çöp depolama tesisine boşaltmaya başladık. Göreve başlarken önceliklerimizden birisi de belediye bütçesiydi. Belediye bütçemizi ilk defa artıya geçirdik. Uyguladığımız tasarruf politikalarıyla gelirlerimizi, giderlerimizin üzerine çıkardık. Bu süreçte, park, bahçe, kaldırım, bordür gibi rutin hizmetlerimizi de aksatmamaya gayret gösterdik. Derin Deniz Arıtma Deşarj Sistemi Projesini bu yılın yatırım programına aldırdık. Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan işin, yüklenici firmaya teslimi de yapıldı. İnşallah Alaplı deresinde kanolarla, yelkenlerle gezinti yapılabilecek. Belediye dükkanları, terminal gibi projelerle ilgili çalışmalarımız da sürüyor.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER