Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu:

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: -İller Bankası aracılığıyla kredi kullanarak önümüzdeki günlerde yeni belediye dükkanlarının yapımına başlamayı hedefliyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, İller Bankası aracılığıyla kredi kullanarak önümüzdeki günlerde yeni belediye dükkanlarının yapımına başlamayı hedefliyoruz dedi.
     Çimenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni belediye dükkanları yapımı için 750 bin lira kredi kullanacaklarını söyledi.
     Eski belediye iş yerlerinin görüntü kirliğine yol açtığını anlatan Çimenoğlu, şöyle konuştu:
     Belediye olarak eski dükkanları ıslah edelim diye düşündük. Tabi orada 50ye yakın belediyenin kiracısı olarak faaliyet gösteren iş yerleri vardı. Kiracılarımız mağdur etmemek için Ankarada bir mimarlık odasıyla görüşerek proje hazırlattırdık. Alaplıda marka olmuş balık restoranları var. Bunların şu anda fizik durumu iyi değil. Balıkçı dükkanlarının uzak yerde değil de suya yakın alanda olmasını istedik. İşin maliyeti 750 bin lira olacak. İhaleye çıkarak prefabrik şeklinde belediye dükkanları yapılacak. İller Bankası aracılığıyla kredi kullanarak önümüzdeki günlerde yeni belediye dükkanlarının yapımına başlamayı hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER