Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu:

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: -Çarşı dükkanlarının yapımı için belediye meclisi kararıyla İller Bankasından kredi kullanıldı


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, çarşı dükkanlarının yapımı için belediye meclisi kararıyla İller Bankasından kredi kullanıldığını bildirdi.
     Çimenoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin yapmayı planladığı her biri 22,5 metrekare kapalı alana sahip 57 adet yeni belediye dükkanının yapım işi için 12 Şubatta açık ihaleye çıkacağını belirtti.
     İsteklilerin ihaleyle ilgili bilgiyi ve ihale dokümanını Fen İşleri Müdürlüğünden temin edebileceğini ifade eden Çimenoğlu, şunları kaydetti:
     İhale ilanında da belirtildiği üzere sözleşmenin imzalanacağı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak çarşı dükkanlarının yapım işine başlanacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 150 takvim günü olacak. Çarşı dükkanlarının yapımı için belediye meclisi kararıyla İller Bankasından kredi kullanıldı. Ödeneği hazır olan yeni belediye dükkanlarını kısa sürede bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER