Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu::

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu:: -Altyapı çalışmaları tamamlanan (kadınlar pazarı) pazarda, tezgahların yerleştirilmesine başlandı


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Altyapı çalışmaları tamamlanan (kadınlar pazarı) pazarda, tezgahların yerleştirilmesine başlandı dedi.
     Çimenoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce otopark olarak kullanılan alanın kadınlar pazarı olması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
     Pazarda, altyapı çalışmaların tamamlandığını ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:
     Bu pazarı yeniden hizmete sunmamızdaki temel amaçlarımızdan en önemlisi, ev kadınlarımızı üretici olmaya teşvik etmektir. Satılacak ürünler, ev kadınlarımızın üretimine dayalı olacaktır. Altyapı çalışmaları tamamlanan pazarda, tezgahların yerleştirilmesine başlandı. Yağmurdan ve güneşten korunmak için önümüzdeki günlerde tenteler takılacak. Önümüzdeki hafta pazarı el sanatları ürünleriyle açmayı planlıyoruz. Özellikle Halk Eğitim Merkezinde el sanatları kursu gören kadınların bu tezgahlardan faydalanmak istedikleri bizlere iletiliyor. Şu ana kadar belediyemize yer için 200 başvuru yapıldı.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu:: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER