Alatarla 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu

Alatarla 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kesintisiz hizmet vermeye başladı


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü Alatarla 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun, kesintisiz hizmet vermeye başladığı bildirildi.
     İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Alatarla köyünün Sinop yol güzergahı üstünde trafik yoğunluğu fazla olan bir yerleşim yeri olduğu ifade edilerek, uzun tatil dönemlerinde yoğun bir yolcu sirkülasyonunun yaşandığı belirtildi.
     Açıklamada, sağlık hizmetleri ihtiyacının daha etkin ve hızlı sunulabilmesi için Alatarlada bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun çalışma saatlerinin 24 saat çalışma esasına göre yeniden düzenlendiği aktarılarak, şunlar kaydedildi:
     İstasyonumuz artık bölge halkına kesintisiz hizmet verecektir. İlde 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. İlimiz, genel itibariyle 112 Acil Sağlık Hizmetleri İl Ambulans Servisi olarak, bakanlığımızın belirlemiş olduğu standartlarda hizmet vermektedir. Sağlık Müdürlüğü olarak bu standartların daha da üzerine çıkarak, halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içerisindeyiz. Bu sebeple istasyonlarımızı tek tek ele alıp, vakalara ulaşma sürelerine ve vaka sayılarına göre revizyon çalışmalarımız devam etmektedir.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Alatarla 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER