Aldırmaza bulvar teşekkürü

Aldırmaza bulvar teşekkürü


ADANA (A.A) - Adanada Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Tayyar Zaimoğlu, bulvarda yaptığı çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaza teşekkür etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Vekili Aldırmazın, Adananın her köşesine olduğu gibi Ziyapaşa Bulvarına hizmet getirdiğini belirten Dernek Başkanı Zaimoğlu, Büyükşehir Belediyemiz bulvarımızın 50 yıllık altyapı sorununu çözdü. Hem kanalizasyon, hem içme suyu şebekesi, hem doğalgaz, hem de elektrik hatları yenileme çalışmaları tamamlandı. Başkanımız Aldırmazın talimatlarıyla şimdi de bulvarımızın asfaltı yapılıyor. Bu çalışmalar bittiğinde Ziyapaşa Bulvarı, Türkiyenin en gözde caddelerinden biri olacak. Önemli markaların da hizmet verdiği bu caddeye, yeni markalar da açıldığı zaman bulvarımız çok daha keyifli hale gelecek ifadelerini kullandı.
     Asfalt uygulamasından sonra orta refüj düzenleme çalışmalarına geçileceğini kaydeden Zaimoğlu, Refüjlerde yeni peyzaj uygulamaları yapılırken, kaldırımlarımız engellilere engelsiz hale getirilerecek. Ziyapaşa Bulvarı çok yakında Türkiyenin en güzel caddesi haline gelecek. Bu hizmetlerinden dolayı Ziyapaşa Derneği ve burada yaşayanlar adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaza teşekkür ediyoruz şeklinde açıklamalarda bulundu.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Aldırmaza bulvar teşekkürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER