Alperen Ocaklarından Dinar, Meriç ve Eroğluna

Alperen Ocaklarından Dinar, Meriç ve Eroğluna teşekkür belgesi


EDİRNE (A.A) - Alperen Ocakları Edirne Şubesince, Edirneyi Tanıtma ve Tavaciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, şekerlemeci Arif Meriç ve Dar-ül Hadis Camisi İmam Hatibi Mahmut Eroğluna Edirnenin tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi.
     Mimar Sinan Heykeli önünde düzenlenen törende konuşan Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Edirneye önemli katkılarda bulunmuş isimlere Teşekkür belgesi vermeyi uygun gördüklerini söyledi.
     Edirnenin fahri turizm elçilerinin çalışmalarıyla tanıtımına büyük katkı sağlandığını Cankaloğlu, Tava ciğeri uluslararası bir marka haline getiren Bahri Dinara, Edirne denince akla kallavi, kurabiye ve badem ezmesinin gelmesini sağlayan Arif Meriçe ve görevlisi olduğu Dar-ül Hadis Camisine Selimiye Camisi kadar ziyaretçi gelmesini sağlayan Mahmut Eroğluna teşekkür ediyoruz dedi.
     Teşekkür belgesi almaktan memnuniyet duyduklarını belirten Dinar, Meriç ve Eroğlu da Alperen Ocakları Edirne Şubesinin Edirnenin en aktif sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Alperen Ocaklarından Dinar, Meriç ve Eroğluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER