Altay Divan Kurulu Başkanı Zorlu:

Altay Divan Kurulu Başkanı Zorlu: Divan Kurulu, kesinlikle bir icazet makamı değildir


İZMİR (A.A) - Altay Divan Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, bözğ eski kulüp yöneticilerinin, Hızlıok yönetimine yönelttiği Divandan icazet alıyorsunuz eleştirilerine ilişkin Divan Kurulu, kesinlikle bir icazet makamı değildir dedi.
     Zorlu, yaptığı yazılı açıklamada, Altay Başkanı Ömer Hızlıokun taraftarlara bilgi vermek için düzenlediği toplantıda, eski başkanların yönetimi, Divandan icazet alıyorsunuz şeklindeki eleştirisine tepki göstererek, Bunu söyleyenler divanın ne olduğunu bilmiyor dedi.
     Yapay gündem yaratmak için divanı kullanmaya kimsenin hakkı olmadığını dile getiren Zorlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Divan Kurulu olarak bugüne kadar herkese eşit mesafede durduk. Divan Kurulunun tek ayrıcalığı Altayın çıkarlarını gözetmesidir. Ne kimseye engel olduk ne de yol verdik. Böyle bir tartışmayı yol açanların Altayın içinde bulunduğu sıkıntılarla hiç ilgilenmediği anlaşılıyor. Divan Kurulu, kulübümüzün tüzüğü gereği çalışan bir kurumdur. Yine tüzük gereği kendisine verilmiş olan yetkileri kullanır. Divan Kurulu, kesinlikle bir icazet makamı değildir. Danışmak isteyen herkese kapımız açıktır.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Altay Divan Kurulu Başkanı Zorlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER