Altınordu beraberliğe sevinmedi

Altınordu beraberliğe sevinmedi


İZMİR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta deplasmanda Kocaelisporla 1-1 berabere kalan Altınordunun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Kazanmamız gereken bir maçta alınan 1 puana sevinmiyoruz dedi.
     Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kocaelisporun çok genç bir ekip olduğunu, geciken gol nedeniyle rakibin direnç kazandığını belirtti.
     Mücadelenin üst düzeyde olduğu bir müsabaka oynadıklarını kaydeden Eroğlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     1-0 geriye düştükten sonra önce beraberliği yakalamak ardından öne geçmek için oyunu tamamen 3. bölgeye yığdık. Fakat bu kez de takım savunmasında sıkıntılar yaşadık. 1-1den ve Murat Cömertin kırmızı kartından sonra, savunmadaki arızalar nedeniyle maçı kaybedecek noktaya geldik. Ama buna rağmen 1 puan aldık. Bir deplasman maçından alınan beraberlik genelde iyi olarak yorumlanabilir ancak bizim böyle bir maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Alınan 1 puana sevinemiyoruz.
     Eroğlu, Ozana ceza sahasında tokat atan kaleci Rızanın kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek, Böyle bir hareketin cezası sarı kart olmamalı. Rıza ilk yarıda da oyuncumuza tekme atmış ancak bu pozisyon da hakemin gözünden kaçmıştı dedi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Altınordu beraberliğe sevinmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER