ALTSOda bilgilendirme toplantısı

ALTSOda bilgilendirme toplantısı -TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, 14 Aralıkta gerçekleşecek seçimler ve 3 Kasımda değişen kurulların çalışma usul ve esasları konusunda bilgilendirildi


ANTALYA (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, 14 Aralıkta gerçekleşecek seçimler ve 3 Kasımda değişen kurulların çalışma usul ve esasları konusunda bilgilendirildi.
     Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında (ALTSO) gerçekleşen bilgilendirme toplantısında ALTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan, ülke nüfusunun yarısının kadın, çok büyük oranının ise 28 yaş altı gençlerden kurulu olduğunu hatırlatarak, bu kurulların faal biçimde işlemesinin ülke ekonomisine katkısını dile getirdi.
     Ülke ekonomisine kadın ve gençlerin de katkıda bulunması amaçlanarak oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurulları için 14 Aralıkta gerçekleşecek seçimlerle il icra komitesi üyelerinin belirleneceğini belirten Aydoğan, seçimlerin bölge ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.
     ALTSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Akman ise seçimler ile kurullarının çalışma usul ve esaslarında yapılan değişiklikler konusunda kurul üyelerine bilgi verdi. 14 Aralıkta kadın ve genç girişimciler kurulu icra komitesi üyeliği seçimlerinin olacağına işaret eden Akman, seçimde aday olmak isteyenlerin en geç 11 Aralık Salı günü mesai bitimine kadar başvurularını ALTSO Genel Sekreterliğine yapması gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ALTSOda bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER