Alzheimer Derneğinden Büyükerşene ziyaret

Alzheimer Derneğinden Büyükerşene ziyaret


ESKİŞEHİR (A.A) - Alzheimer Derneği ve Soroptomist Kulübü üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşeni ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Dernek Başkanı Prof. Dr. Demet Özbalık Adapınar, Büyükşehir Belediyesi ile yaşlı insanlar konusunda ortak bir sosyal proje geliştirmek istediklerini bildirdi.
     Hazırladıkları proje hakkında Büyükerşene bilgi veren Adapınar, amaçlarının yaşlı dostu kentler oluşturmak olduğunu kaydetti.
     Başkan Büyükerşen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hazırlanan projenin sosyal sorumluluktan öte insanlık görevi olduğunu belirtti.
     Birçok kurum tarafından özürlü dostu kent seçilen Eskişehirin yaşlı insanlar için de yaşam kolaylığı sunan bir şehir olduğunu vurgulayan Büyükerşen, Eskişehirde yaşayan her birey bizim için çok önemli. Hizmetlerimizi tüm Eskişehirliler için ama öncelikli olarak özürlü ve yaşlı vatandaşlarımızı düşünerek planlıyoruz ve hayata geçiriyoruz. Onlara refah içinde ve daha uygun şartlarda yaşayabilecekleri bir şehir yaratmak en asli görevlerimizdendir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Alzheimer Derneğinden Büyükerşene ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER