Amaç yetenekli futbolcuları keşfetmek

Amaç yetenekli futbolcuları keşfetmek


ANTALYA (A.A) - Kepezde lise ve ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasında yetenekli futbolcuların keşfedilmesi hedefleniyor.
     Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği ile organize edilen Genç Kramponlar Futbol Turnuvasında grup maçları bu hafta tamamlanacak.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, lise ve ortaokullar olmak üzere 60 takımın mücadele ettiği turnuvaya katılan takımların müsabakalarını izledi.
     Turnuvanın öğrencilere sosyal ortam oluşturmak ve Türk sporuna yetenekli futbolcular kazandırmak amacıyla Antalya merkez ilçelerdeki liseler ve Kepezdeki ortaokullar arasında düzenlendiğini belirten Tütüncü, İnanıyorum ki içinizden iyi futbolcular çıkacak. Bu tür turnuvaları sporu özendirme adına düzenliyoruz. Sizler bu turnuvada mücadele ederek, aslında okullarınızda spora ilgi duyan öğrencilere örnek oluyorsunuz. Sizleri bundan sonra sporla buluşturmaya devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Amaç yetenekli futbolcuları keşfetmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER