Amasya Milli Eğitim Müdürü Taş:

Amasya Milli Eğitim Müdürü Taş: -Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 hedefine il olarak yüzde 90 hazırız


AMASYA (A.A) - Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 hedefine il olarak yüzde 90 hazırız dedi.
     Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmazı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi ve ilçedeki eğitim ve öğretim hakkında fikir alışverişinde bulundu.
     Ziyarette yaptığı açıklamada Taş, il genelindeki kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri ile hayırseverlerin eğitime büyük yardımcı olduklarını belirtti.
     Eğitim ve öğretim sadece eğitim camiasına bırakılacak düzeyde olmamalı diyen Taş, şöyle devam etti:
     Tüm toplumun eğitimin kalitesiyle ilgilenmesi lazım. Çünkü çocuklarımız sadece okullardaki eğitimle kaliteyi elde edemezler. Ailelerin, çevrenin ve toplumun eğitim camiasına yardımcı olması gerekir. Biz bu anlamda il genelinde güçlü bir dayanışma ortamı oluşturduk. Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 hedefine il olarak yüzde 90 hazırız. Amasya bunu sağladı ve şu an yaşıyor. İl olarak ülkemizdeki tüm iller bazında çok iyi bir noktadayız. Eğitimi besleyen tüm birimler bakımından bu seviyeyi yakalamış bulunuyoruz. Bunun kıymetini de iyi biliyor ve kaliteyi daha da yükseltmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm eğitim camiamıza ve destek veren herkese teşekkür ederim.
     Ziyarette İl Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Birim Şube Müdürü Mehmet Ar ile İl Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Birim Şube Müdürü Yasin Küçük de yer aldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Amasya Milli Eğitim Müdürü Taş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER