Amatör kulüplerden Aldırmaza teşekkür

Amatör kulüplerden Aldırmaza teşekkür -Adanada çeşitli branşlarda faaliyet gösteren 58 amatör kulüp yöneticisi büyükşehir belediyesinde biraraya geldi


ADANA (A.A) - Adanada faaliyet gösteren 58 amatör kulüp yöneticisiyle biraraya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediyenin imkanları arttıkça amatörlere verilen desteğin de artacağını söyledi.
     Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Türk-İş Bölge Başkanı Edip Gülnarın da katıldığı Encümen Salonundaki toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sağlıklı nesil için sporun çok önemli olduğunu vurguladı.
     Aldırmaz, Adanadaki tüm amatör sporlara yardım ettiklerini ve destek vermeyi sürdüreceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     İmkanlarımız arttıkça, amatörlere verilen destek de artacak. Sporun her branşında başarılar elde eden tüm spor kulüpleri burada. Şu an 58 takımla birlikteyiz. Önemli maçlarımızı bildirirseniz gelmek isterim. Çünkü çocukların morale ihtiyacı var. Büyükşehir Belediyesi olarak 2 spor salonunu tamamladık. 3ünün de inşaatı devam ediyor. Amatör sporcularımızın başarısından gurur duyuyoruz. Özellikle yamaç paraşütçülerimizi bütün dünya konuşuyor. Botaş kulübümüzle de ortak hareket edeceğiz. Özellikle burada bayanları görüyorum. Bayanların spor yapması çok önemli. Annelerimiz, kızlarımız, kardeşlerimiz spor yaparsa daha sağlıklı nesil yetişir. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.
     Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ali Gülleri de, Zihni Aldırmazın göreve gelmesinden sonra amatör kulüplerin desteklendiğini dile getirerek, Başkanımız Aldırmaz da geçmişte amatör sporcu olduğu için, amatörlere çok destek veriyor. Bunlar saymakla bitmez. Spor sahaları ve yüzme havuzlarının sayısı gittikçe artıyor. Amatör kulüpler ve sporcular adına kendisine teşekkür ediyorum dedi,
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, daha sonra amatör spor kulüpleri yöneticilerine yardım çeklerini verdi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Amatör kulüplerden Aldırmaza teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER