Ampute Milli Takımı, Gaziantepteki çalışmaların tamamladı

Ampute Milli Takımı, Gaziantepteki çalışmaların tamamladı


GAZİANTEP (A.A) - Rusyada yapılacak Dünya Ampute Futbol Şampiyonası hazırlıklarını Gaziantepte gerçekleştiren Ampute Milli Takımı çalışmalarını tamamladı.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi sponsorluğunda Gaziantepteki kampını tamamlayan sporcular ve teknik heyet, verdiği destekten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna veda ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette konuşan Başkan Tahmazoğlu, Sizler bizim gurur kaynağımızsınız. Engelli olmanıza rağmen bunun arkasına sığınmadan yeteneklerinizi ortaya koyuyorsunuz. Neler yapacağınızı gösteriyorsunuz. Dünya şampiyonasında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu şampiyonadan büyük bir başarılıyla döneceksiniz dedi.
     Ampute Milli Takım Antrenörü Halil İbrahim Köprülü ise şampiyona öncesi çok güzel bir ortamda antrenman yapma şansı bulduklarını belirtti.
     Hedefi yüksek tuttuklarını vurgulayan Köprülü, Ekim ayında Rusyada yapılacak şampiyonadan şampiyon olarak dönmeyi hedefliyoruz. Gaziantep kampı bizler için iyi bir doping oldu ifadelerini kullandı.
     Ziyaret sonunda Başkan Tahmazoğlu, teknik heyet ve sporculara kol saati ve çeşitli hediyeler verdi.
     Milli takım oyuncuları ve Tahmazoğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Ampute Milli Takımı, Gaziantepteki çalışmaların tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER