Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Bingöl Valisi Güvençer: Uluslararası çalışan ajanslarla yarışabilecek bir ajansa sahip olmak, hepimiz için gurur kaynağıdır


BİNGÖL (A.A) - Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Uluslararası çalışan ajanslarla yarışabilecek bir ajansa sahip olmak hepimiz için gurur kaynağıdır dedi.
     AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde sunulan Anadolu Ajansı 2012 Yıllığını inceleyen Vali Güvençer, AA yöneticileri ve çalışanlarının özveriyle hazırladığı eserin, el altında bulundurulması gereken önemli bir arşiv belgesi olduğunu söyledi.
     Vali Güvençer, son yıllarda AAnın, dünya ajanslarıyla yarışır hale gelmesinin gurur verici olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     Çok güzel enstantaneler yakalamışlar. Anadolu Ajansı yılların tecrübesiyle, alanında insanları şaşırtmaya devam ediyor. Eser, hazırlanması bakımından insanları mutlu eden bir belgedir. Beni çok mutlu etti, çok şaşırttı. Çok güzel fotoğraflar. Böyle belgelerin olması çok güzel çünkü, yıllar geçip gidiyor. İnsan yılların nasıl geçtiğinin farkında bile olmuyor. Hem fotoğraf hem de haber bakımından çok kaliteli olmuş. Tam bir belge niteliği taşıyor. İletişimin çok değişik kanallarına önem veren, Anadolu Ajansı mesleğini ciddiye alan ve profesyonelce çalışan, güvenilir bir kurumumuzdur. Son yıllarda uluslararası çalışan ajanslarla yarışabilecek bir ajansa sahip olmak hepimiz için gurur kaynağıdır.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik-Naim Boşkut / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER