Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir: Bizlere dünyadan, yaşamdan, yanı başımızdan seslenen Anadolu Ajansı çalışanlarını kuruluşunun 93 yılında emeklerinden dolayı kutluyorum


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Anadolu Ajansı çalışanlarını kuruluşunun 93 yılında emeklerinden dolayı kutladı.
     Baydemir, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 93üncü yıl dönümünü nedeniyle AA Diyarbakır Bölge Müdürü Behçet Güngöre kutlama mesajı gönderdi. Baydemir, mesajında şunlara yer verdi:
     Neredeyse bir asırlık zaman dilimi içerisinde ajans haberleri olarak radyolardan kulağımıza çalınan, bizlere dünyadan, yaşamdan, yanı başımızdan seslenen Anadolu Ajansı çalışanlarını kuruluşunun 93 yılında emeklerinden dolayı kutluyorum. Toplumun tüm dinamiklerinin medyada görünür kılınmasında çok geniş bir haber ağına sahip olan Anadolu Ajansının bu işlevini meslek etiği ve demokratik teamüllere uygun olarak sürdüreceğine olan inancımla başarılarınızın devamını diliyorum.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER