Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Turgutlu Belediye Başkanı Orhan: AA çok yönlü haber akışı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında güven duyulan bir basın kurumu olmuştur


MANİSA (A.A) - Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Anadolu Ajansının (AA) çok yönlü haber akışı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında güven duyulan bir basın kurumu olduğunu belirtti.
     Orhan, AAnın kuruluşunun 93. yıldönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Cumhuriyet ile beraber gelişerek büyüyen ve ulaşılan ileri teknolojik imkanlarla birlikte Anadolu Ajansının bugün izlediği ilkeli, doğru ve tarafsız haber anlayışıyla güven duyulan bir kurum haline geldiğini dile getirdi.
     Orhan, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     AA çok yönlü haber akışı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında güven duyulan bir basın kurumu olmuştur. Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de ülkemizin ve basınımızın gelişmesine katkılarına devam ettireceğine inandığım Anadolu Ajansının kuruluşundan bugüne emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve tüm Anadolu Ajansı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum.
     AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman ise AA logosu her zaman güvenilir, ilkeli, tarafsız ve doğru haberin kaynağı olmuştur ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER