Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Ekonomi Bakanı Çağlayan: -Çağa ayak uyduran çalışmalarıyla uluslararası arenada Türkiyenin gururu ve sesi olan AA, dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer almaktadır


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çağa ayak uyduran çalışmalarıyla uluslararası arenada Türkiyenin gururu ve sesi olan Anadolu Ajansı (AA), dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer almaktadır dedi.
     Çağlayan, AAnın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığımı mesajında, AAnın Türkiye Cumhuriyetinin tarihi ile özdeşleşen bir kurum olduğunu ifade etti.
     AAnın kurulduğu ilk günden bu yana, ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışını her geçen gün daha da geliştirdiğini belirten Çağlayan, şunları kaydetti:
     AAnın varlığı kamuoyunun bilgilenmesi ve demokrasinin daha da gelişmesi için büyük öneme sahiptir. Çağa ayak uyduran çalışmalarıyla uluslararası arenada Türkiyenin gururu ve sesi olan AA, dünyanın önde gelen haber ajansları arasında yer almaktadır. Yayın yaptığı dil ve hizmet verdiği ülke sayısına her geçen gün yenilerini ekleyen AA, uzman kadrosunu genişleterek, ilkeli habercilik anlayışından taviz vermeyerek olaylara tanıklık etmeye devam edecektir. İşte bu duygularla AAnın 93. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına içten selamlarımı, sevgilerimi sunarım.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER