Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu: -Tarafsız, ilkeli ve etik haberciliğin adresi Anadolu Ajansı, gün geçtikçe ivme kazanıyor


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, tarafsız, ilkeli ve etik haberciliğin adresi Anadolu Ajansının (AA), gün geçtikçe ivme kazandığını söyledi.
     Yönetim kurulu üyeleri ile AA Düzce Büro Müdürlüğünü ziyaret eden Kaşıkoğlu, kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla AA çalışanlarını kutladı.
     Ziyarette konuşan Kaşıkoğlu, 6 Nisan 1920de kurulan AAnın Türkiyenin gurur kaynağı olduğunu söyledi.
     Ajansın 100. vizyonu doğrultusunda önemli gelişmelere imza attığını, atmaya da devam ettiğini kaydeden Kaşıkoğlu, AA, şu anda beş dilde yayın yaparak Türkiyenin adını uluslararası kamuoyuna duyuruyor. Bu nedenle Türkiyenin dünyadaki sesi, AA olmuştur dedi.
     Kaşıkoğlu, AAnın marka haline geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Tarafsız, ilkeli ve etik haberciliğin adresi AA, gün geçtikçe ivme kazanıyor. İnşallah gelecekte de çok daha iyi yerlere gelecek. Bu vesileyle AK Parti Düzce İl Teşkilatı olarak başta AAnın Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk olmak üzere, tüm çalışanlarının 93. yıl dönümünü kutlar, nice 93 yıllara aynı azim ve başarılarla ulaşmasını dilerim.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER